kijáró

2018.09.06. 08:00

Az őszi kollekciót is kezdik már leárazni Ausztriában

A magyarok elsősorban a választék és az akciók miatt járnak Ausztriába vásárolni.

Budai Dávid

Az oberwarti bevásárlóközpont parkolója mindig tele van

Fotó: Nagy Jácint

A nagy leárazások már egy hónapja elkezdődtek, mostanra nagyjából le is futottak – tudtuk meg az Einkaufszentrum Oberwart egyik üzletének magyar eladójától, akit az akciókról és a magyar vásárlókról kérdeztünk. – Egyre jobban kitolódik a leárazások időpontja. Idén a nyári áru megérkezése után már egy hónappal kikerültek az akciót hirdető táblák. – Ebből következik, hogy alig pár hetet kell csak várni és már akciózni kezdenek az őszi árukészlettel is.

Az oberwarti bevásárlóközpont parkolója mindig tele van
Fotó: Nagy Jácint

Azért a nyárvégi akciók még most is tartanak, most minden gyerekruhából húsz százalékot elengednek. A hétfői iskolakezdést is nagyon megérezték a hétvégén. – A múlt szombaton egész nap kígyóztak a sorok, volt, hogy 17 eurós ruhákat egy euróért kínáltak – meséli. A vásárlók nagyjából 20-30 százaléka magyar, akik elsősorban a választék és az akciók miatt jönnek, azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy jelenleg több mint 328 forint az euró.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában