Oladi Őszköszöntő Fesztivál

2018.09.22. 18:46

Bográcsban főtt a lecsó, műfüves focipályát is avattak: így köszöntötték az őszt az oladiak

A szombatnál jobb időpontot nem is választhattak volna az Oladi Őszköszöntő Fesztivál szervezői: az első igazán barátságtalan őszi napon a barátságról szólt a családi délután.

Tóth Kata

Szívvel-lélekkel készült a Tanműhely csapatának lecsója,még a vérüket is adták

Kilenc bográcsban főtt a lecsó kora délután az Oladi iskola rendezvényházának udvarán – több éves hagyománya van a főzőversenynek, amelyre az idén is neveztek baráti társaságok, de képviseltette magát a nyugdíjasklub, a Tanműhely és az általános iskola csapata is.

Amikor ott jártunk, az egyik elődöntője zajlott éppen a kispályás labdarúgótornának: az Oladi Hétfő és az általános iskola csapatának mérkőzése egyben a műfüves focipálya avatóját jelentette.

Szívvel-lélekkel készült a Tanműhely csapatának lecsója,még a vérüket is adták

Kísérőprogramként kínálták még szabadtéren az egyik autósiskola motoros bemutatóját, az épületében újraélesztési bemutatót, óriáscsúszdát, gumi dartsot, a kicsiknek még kézműves bütyköldét, arcfestést és csillámtetoválást. A kozmetikus tanulók sminkfortélyokat osztottak meg az érdeklődőkkel.

A Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klubjának tagjai pedig görhoki-bemutatóval készültek a kültéri sátorban. A lecsóból jutott kóstoló mindenkinek az SZOSZSZC Oladi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, az Olad Tanoda, az Agora és az Olad Városrészért Egyesület közös rendezvényén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában