Lánykérés, villámcsapás, felgyújtott templom

2018.09.01. 20:00

Ezek voltak a nyár legolvasottabb cikkjei a Vaol-on

Kíváncsiak voltunk, mely cikkeinket szerették leginkább olvasóink a nyáron.

Rózsa-Gulyás Regina Olimpia

A válasz igen Fotó: A pár archívumából

A sorrendet a megtekintések száma alapján állítottuk fel, az általunk használt elemző segítségével. Íme, a tízes lista.

Még június elején okozott komoly gondokat a víz. Negyven embernek kellett elhagynia az otthonát Hegyhátszentjakabon és járhatatlanok voltak egyes őrségi utak. Több helyen áram sem volt. Félő volt, hogy a Vadása gátai átszakadnak. Komoly munka volt ennek megakadályozása.

Olvasóink gyakran kattintanak a balesetekről szóló cikkekre. Júniusban egy borzalmasan megrázó karambol történt Gérce és Sárvár között.

Vajda Vivien alaposan meglepte az amerikai tehetségkutató zsűrijét. Azt hitték, nem tudja majd lenyűgözni őket ugróköteles produkciójával. Nagyot tévedtek. Mel B állva tapsolt neki.

Három nő és egy férfi sérült meg még augusztus elején Gyenesdiáson, amikor egy fába, s az alatta állókba csapott a villám. Egyikük, egy celldömölki nő napokkal később a szombathelyi kórházban elhunyt.

5. Ítéletidő Vas megyében – Küldjön képet!

Magyarszombatfán pár percig esett a képen látható dió méretű jég.
Fotó: Olvasó/ Ábrahám Ádám

Az időjárás-előrejelzések szerint nagy viharra számíthattunk június elején. Meg is érkezett. Szombathelyen jégeső, Szentgotthárdon és Körmenden dörgés, villámlás, sötét felhők érkeztek. Magyarszombatfán dió méretű jég esett.

Kurucz Attila polgármestert éjfél után riasztották a falubeliek, hogy világosság van a templomban. Nulla óra 45 perckor két fiatalembert találtak az épületben. Az orgona teljesen kiégett, értéke mintegy 9 millió forint. A két fiatalember nem tudta megindokolni tettét.

Két körmendi család került kilátástalan helyzetbe: el kellett hagyniuk otthonukat. -írtuk az egyik nyári héten. A következő héten pedig az állítólag őket rettegésben tartó másik család nyilatkozott az Ady 2.-ben lakók közül.

Hazaküldtek mindenkit a Flex sárvári gyárából, ahol délelőtt tűz ütött ki. A karbantartóknál gyulladt ki egy elektromos kapcsolószekrény, személyi sérülésről nincs hír. -írtuk augusztus 27-én.

A Sárvári Oratórikus Kórus segítségével, alapos szervezés után kérte meg barátnője kezét a vasi férfi, Bíró Ottó. Egy igazi meglepetés énekléssel, igazán elegáns körítéssel. Sok lány hasonló élményre vágyik.

09. Vasi lány a legszebbek között

Gödöllõ, 2018. június 3.
A gyõztes Fenesi Krisztina (k) a Nemzet Szépe 2018 szépségverseny döntõjében a Gödöllõi Királyi Kastélyban 2018. június 3-án. Mellette Kálvári Múzsa elsõ (b) és Stankovics Beáta második udvarhölgy.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Vas megyei lány is dobogóra állhatott a Nemzet Szépe 2018 szépségversenyen. A döntőt a Gödöllői Királyi Kastélyban rendezték. Fenesi Krisztina győzött, első udvarhölgye Kálvári Múzsa lett, második udvarhölgye pedig a dobogó és a finálé egyetlen szőkéje, a jánosházi születésű, Sárváron élő Stankovics Beáta.

Olvasóink szerették a karneválról szóló összefoglaló anyagunkat, ahol galériákat, beszámolókat, élő videókat egyaránt találtak.

Ezen kívül több olyan interjú is elnyerte tetszésüket, mely helyi események résztvevőivel, vagy különleges vasi emberekkel készült. Ilyen volt többek között a Rúzsa Magdival készült beszélgetésünk a Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál előtt, valamint az Ikarust felújító szombathelyi srácokkal készült cikkünk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában