A közgyűlésen szavaztak

2018.09.13. 20:46

Három a Prima – Már eldőlt, de még titok, hogy kik azok

Csütörtök délután a helyi ipartestületi székházban tartotta közgyűlését a VOSZ Vas Megyei Szervezete. Az idei Prima díjasokról szavaztak.

Tersztyánszky Krisztina

Szárnyas János megyei VOSZ-elnök és Pócza Zoltán, a díjátadók házigazdája

Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

 

Szárnyas János megyei VOSZ-elnök és Pócza Zoltán, a díjátadók házigazdája
Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

A közgyűlés kezdetén Szárnyas János, a VOSZ megyei elnöke beszámolt az országos elnökségi ülésről, majd rátértek a fő napirendi pontra, a szavazásra. A szervezet még májusi elnökségi ülésén döntött az egyes kategóriák jelöltjei között. Ezúttal a tíz kategóriagyőztes közül három személyre kellett leadni szavazataikat a jelen­levőknek. A döntést megkönnyítendő a vállalkozóknak levetítették azokat a kisfilmeket, amelyeket a Szombathelyi Médiaközpont készített a jelöltekről. A titkos szavazáson a tagságnak Ambrus Lajos, Kovács Géza, Mészáros Szabolcs, dr. Nádasi Géza, Feiszt György, Litkei Tamás, Merklin Tímea, Kiss Norbert, Meskó Krisz­tián és Süle Ferenc közül kellett három nevet beikszelnie.

Pócza Zoltán, a várszínház igazgatója – a Prima-díjátadók házigazdája és Szárnyas János megyei VOSZ-elnök
Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

A szavazatok mostantól lezárt borítékban várják az október 14-i eredményhirdetést. A közönségdíjra és az ifjúsági Prima Díjra több fórumon, köztük lapunk segítségével is szavazhat majd a megye lakossága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában