VN-RENDEZVÉNY

2018.09.06. 07:00

Játékos elegancia a Vas Népe-bevásárlónapokon

Ruhaneműk, táskák, övek – vannak darabok, amelyeket időben kell beszerezni. Hétvégén a Family Centerben a Vas Népe-bevásárlónapokon megtehetik.

Tóth Kata

me, egy visszafogottabb megjelenést kölcsönző, elegáns darab

Fotó: Unger Tamás

A nyár végi készletkisöprés után egy ideje már láthatók az őszi kollekció hívogatóan szép darabjai a hétvégi kuponakciónkban részt vevő üzletek kirakatában. A leértékelt nyári ruhaneműk mellett az Orsay-ben talán még korainak tűntek a mintás pamut felsők, a szövet- vagy tollal bélelt steppelt kabátok és a hosszú ujjú, sötétebb tónusokban kapható, alakra simuló és nagyon stílusos bodycon ruhák, de aki ismeri a divatcégek ars poeticáját, az tudja, hogy soha semmi sincsen túl korán, és egyes kedvencekre időben kell szert tenni. Tavaly­hoz hasonlóan most is hódít a vékony övvel feldobott szivarnadrág, valamint a ceruzaszoknya, az elegáns irodai megjelenés két alapdarabja. A reneszánszát élő garbó nyak is fel-feltűnik a kollekciót szemezgetve. Selyemfényű gyöngyök és vékony fekete masnik – mind decens kiegészítői a felsőruházatnak.

me, egy visszafogottabb megjelenést kölcsönző, elegáns darab
Fotó: Unger Tamás

A skandináv márkákat forgalmazó DB Fave kínálatában alap a sportos, városi elegancia, jól kombinálhatók a darabok, tökéletesen kiegészítik egymást, alkalomra és túrázáshoz is találunk náluk szetteket. Az utóbbihoz például hátizsákot, szél- és vízálló esődzsekit, farmerdzsekit, ballonkabátot.

Ha pedig stílusos kiegészítőre vágynánk, sport- és hátitáskák, oldaltáskák, divattáskák nagy választékából keresgélhetünk magunkhoz il­lőt a Family Center Budmil márkaboltjában, amely húsz százalékkal olcsóbban adja teljes árú cikkeit. Az új kollekcióban hódítanak a pasztellszínek, a mustársárga, a piros és a szürke árnyalatai, valamint a fekete-fehér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában