felújítás

2018.09.04. 07:00

Parkettát javítottak a körmendi Kölcseyben

Idén a körmendi járásban 191 elsős kezdte meg tanulmányait. Több millió forint értékben pedig felújítások is történtek az intézményekben.

Markó Petra

A körmendi Kölcsey Utcai Általános Iskola 23 elsőssel indította az évet, az Olcsai Kiss Zoltán Általános Iskolában 47, a somogyi tagiskolában 39 diák ült be először az iskolapadba. A csákánydoroszlói Csaba József Általános Iskolában 18, Egyházasrádócon 12, Nádasdon 19 elsős van. Az Őriszentpéteri Általános Iskolában 29, a pankaszi tagintézményben négy diákot írattak be – tudtuk meg Fodor Istvántól, a Szombathelyi Tankerületi Központ igazgatójától.

 

A nyári szünet alatt végeztek felújításokat az intézményekben, mintegy 39,5 millió forint értékben. Ebből többek között Körmenden a Kölcsey Utcai Általános Iskolában elvégezték a szennyvízcsatorna-hálózat felújítását, festettek, parkettákat javítottak, a zeneiskola épületében kicserélték az ablakokat, a Somogyi Béla Tagiskolában a kazánokat és az azt kiszolgáló gépészeti berendezéseket. MP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában