ismét állandó helyük lesz

2018.10.19. 07:00

Idősek hete családias hangulatban Sárváron

Családias hangulatú ünnepségen köszöntötték Sárvár idős polgárait a Gondozási és Gyermekjóléti Központban az idősek hete rendezvénysorozaton. A felújított gondozási központ hamarosan elkészül: ismét állandó helyük lesz az időseknek.

Pajor András

Hámoriné Németh Edit köszönti a vendégeket Fotó: Pajor András

A hagyományosnak számító rendezvényen Kondora István polgármester arra tett ígéretet, hogy heteken belül visszaköltözhetnek mostani ideiglenes helyükről a teljesen felújított gondozási központba a nyugdíjasok. Az idősek hetén az egészséges életmód jegyében szervezték a programokat a gondozási központ munkatársai. Házias szörp- és lekvárbemutatót, kóstolót tartott Csejtei Endre helyi termelő. Az új evangélikus lelkészházaspár mutatta be templomukat. Egészségesen a tél ellen címmel pedig tornát tartott Búzásné Péter Ágnes és a vitaminpótlásról előadást tartott Vörösné Bognár Katalin.

Hámoriné Németh Edit köszönti a vendégeket Fotó: Pajor András

– A tematikus hét megszervezésének célja amellett, hogy az időseknek kínálunk programot az is, hogy Sárvár mintegy háromezer nyugdíjas korú polgára közül újabb sárvári nyugdíjasok kapjanak kedvet ahhoz, hogy csatlakozzanak a heti klubnapokhoz szólt a rendezvényhétről Hámoriné Németh Edit, a Gondozási és Gyermekjóléti Központ vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában