hamarosan felújítják

2018.10.04. 12:00

Nem téliesítik már a teniszpályákat a Sportligetben

Nem téliesítik a Sportliget teniszpályáit. Koczka Tibor alpolgármestertől megtudtuk, hosszú távon mindenki jól jár: felújítják a területet.

Lakosi Gabriella

Hat teniszpálya is épülhet

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

 

Hat teniszpálya is épülhet
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

A Sportliget teljes körű rekonstrukciója lemondásokkal jár – fogalmazott az alpolgármester. De a nagy volumenű fejlesztés eredményeként 1 milliárd forintból teljesen megújulnak és bővülnek az ottani sportpályák. Modernebb és szebb lesz egyebek között a futó- és görkorcsolyapálya, az öltöző és a mászófal. Felújított híd fogja összekötni ezt a területet a Csónakázótóval. Ezeknek köszönhetően a Sportliget modern zöld övezet lesz, ahol a tervek szerint hat teniszpálya épülhet. Annak érdekében, hogy télen is maradhasson a teniszezők sátra, a kivitelezővel tárgyalásokat fognak kezdeményezni – tette hozzá Koczka Tibor. Emellett a Késmárk utcai teniszpályák esetleges szabad kapacitását vehetik még igénybe a teniszezők. LG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában