gólyahír

2018.10.10. 16:00

Ők születtek az utóbbi időszakban Vas megyében

Öröm, ha gyermek érkezik a családhoz. Íme a legfrissebb gólyahír:

VN

Szombathely

Születés. Kovács Barna és Mazzag Barbara leánya: Boglárka Ibolya, Horváth Tamás és Morvai Anikó Ágnes leánya: Olívia Emma, Nagy László és Pintér Enikő leánya: Izabella, Kiss Norbert Jenő és Pungor Gabriella leánya: Johanna, Sáfár László és Bajzek Beáta fia: Dominik, Szűcs Richárd és Máté Szilvia leánya: Emma Gréta, Ősze Márton és Márkus Ágnes fia: Vencel, Radics András és Könczöl Laura leánya: Borbála, Szabó Ádám és Moócz Petra fia: Milán, Mikler Gábor és Nagy Klaudia leánya: Dominika, Kercza István Sándor és Hollósi Jácinta Anna fia: István László, Takács Péter és Offenmüller Manuéla leánya: Korina, Őri Péter és Bán Brigitta leánya: Jázmin, Nagy Attila és Mészáros Petra leánya: Flóra, Kiss Balázs és Giber Andrea Noémi leánya: Emőke, Gombás Endre és Németh Tünde leánya: Luca, Agg Dávid és Erhardt Ingrid leánya: Zoé, Horváth Gergely és Hökkön Dzsenifer Bernadett fia: Oszkár Kornél.

Celldömölk

Születés: Nagy Gábor és Pünkösti Csilla leánya: Fruzsina, Novák Sándor és Kiss Georgina leánya: Anna, Harkály Tibor és Ruzsa Katalin fia: Benett, Nagy Attila és Tóth Szilvia fia: Bendegúz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában