VN-RENDEZVÉNY

2018.10.05. 10:00

Parádés szereposztás, áradó érzelmek- Óriási hatással van a nézőkre a show

Fantasztikus dalok, megható és humoros jelenetek, grandiózus díszletek és sztárparádé! November 24-én Szombathelyre, az Arena Savariába érkezik 2018 egyik legkülönlegesebb zenés produkciója, a Szegedi Szabadtéri Játékokon és a Budapesti Operettszínházban is elsöprő sikerrel, telt házas előadásokkal bemutatkozott Apáca show.

VN

Apáca Show. Itt lesz Szombathelyen a parádés szereposztásban Csonka András is

Fotó: Apáca Show

– Azért fantasztikus a darab, mert képes arra, hogy még a fi lmhez képest is több érzelmet közvetítsen. Különös ereje van: a próbák során nemegyszer láttam, ahogy a darab ügyelője vagy koreográfusa a szemét törölgette a meghatódottságtól. A bemutatót követő nézői reakciók pedig minden várakozásunkat felülmúlták – mondja az Apáca show rendezője, Szente Vajk.

Apáca Show. Itt lesz Szombathelyen a parádés szereposztásban Csonka András is
Fotó: Apáca Show

A zenés darabot a 90-es évek ikonikus fi lmvígjátéka ihlette, amelyet először a Broad way-n a fi lm főszereplője Whoopi Goldberg mutatott be. A darabot eddig 18 országban állították színpadra, és több mint 6 millió néző látta. A musical zenéjét a 8 Oscar-díjas zeneszerző Alan Menken jegyzi, aki többek között a Szépség és a szörnyeteg, az Aladdin, a Kis hableány és a Notre Dame-i toronyőr alkotója. A diszkó és soul dallamokkal fűszerezett musicalsiker főszerepét Peller Anna játszsza, a további szerepeket Molnár Piroska, Janza Kata, Feke Pál, Alföldi Róbert és Csonka András alakítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában