Digitális jólét program

2018.10.09. 07:00

Tablet, okostelefon, laptop dukál az időseknek is Csepregen

A városközpontban három DJP pontot hoztak létre, így azok számára is elérhetővé válik a világháló, akik nem rendelkeznek saját számítástechnikai eszközzel.

VN

Fotó: Csepregi Önkormányzat

Okostelefonnal és laptoppal fogadták az időseket a Közösségi Szolgáltató Házban működő Digitális jólét program (DJP) pontban. Egy tucat érdeklődő nyugdíjas várta a bemutatót, ahol lehetőségük nyílt a vezeték nélküli internetezésre. Vlasich Krisztián polgármester elmondta: az internetelérési pontok szakmai mentorai segítenek elsajátítani a webes szörfölés módjait, de az egész főteret lefedő wifi-hálózatra való csatlakozásban is segítenek. Az eseményen Draskovics Éva, a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület mentora elmondta: három helyen lehet igénybe venni a szolgáltatásokat: a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesületnél a Közösségi Szolgáltató Központban a Széchenyi tér 29.-ben, az UTIRO Térségfejlesztő Egyesületnél a Kossuth utca 1. szám alatt, és az önkormányzat által biztosított közösségi internet-hozzáférési ponton a Széchenyi tér 31. szám alatt, a Petőfi Sándor Művelődési Házban.

Fotó: Csepregi Önkormányzat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában