Újra a régi elnöknek szavaztak bizalmat

2018.10.26. 07:00

Tisztújítás volt a vasi mérnök kamaránál

Tisztújító taggyűlést tartott tegnap délután a megyeháza dísztermében a Vas Megyei Mérnök Kamara.

Tersztyánszky Krisztina

A négyévente esedékes alkalmon Nádor István leköszönő elnök tartott beszámolót az elmúlt időszakról. Harangozó Bertalan kormánymegbízott a Vas Megyei Kormányhivatal nevében szólt a mérnöki munka fontosságáról. Dr. Puskás Tivadar polgármester úgy fogalmazott: a mérnöki munka az emberi alkotások alfája és ómegája, a rendszer csak úgy működik, ha az mérnöki pontossággal meghatározott. Dr. Balázsy Péter megyei jegyző a négy éve útnak indult folyamatokról szólt. – Már akkor tudtuk, hogy az építkezések időszaka lesz, s lám, azóta több, mint száz TOP-os fejlesztés valósult meg megyeszerte, zömmel a vasi mérnöki kar közreműködésével – mondta.

 

Mivel a 470 fős kamarai tagság fele nem jelent meg, a taggyűlést egy órával későbbre halasztották. Időközben szakmai program zajlott: a Svájcban élő, szombathelyi születésű építőmérnök, Andráskay Ede tartott előadást a 2000 éves alpesi átkelő történetéről.

Az elnök, az alelnök, az elnökség és a bizottságok megválasztása nagy körültekintéssel, a törvényi előírások betartásával zajlott. A Vas Megyei Mérnöki Kamara elnökének újból Nádor Istvánt, alelnökének Déri Lajost választotta a tagság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!