Elismerés

2018.11.13. 07:00

Elismeréseket adott át a celldömölki képviselő-testület

A képviselő-testület novemberi ülésén különösen kellemes napirendi pontoknak is örülhettek a résztvevők. Az önkormányzat kiváló teljesítményeket ismert el.

Ölbei Lívia

A Kráter egyesület – az önkormányzat elismerésével

Fotó: VN

Fehér László polgármester a képviselő-testület nevében hívta meg a városházára Rajczi Biankát, a Dobó SE kiváló – és celldömölki születésű – kalapácsvetőjét, valamint a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület képviselőit, akik örömmel fogadták el a meghívást.

A celli születésű Rajczi Bianka a celli városházán
Fotó: VN

Rajczi Bianka azért kapta meg a celli önkormányzat elismerő oklevelét, mert néhány hete jól szerepelt a Buenos Airesben (Argentína) megrendezett nyári ifjúsági olimpiai játékokon. A polgárőrök pedig a nemrégiben eltűnt idős férfi szerencsés megtalálásával vívták ki az önkormányzati elismerést. Az egyesület egyébként folyamatosan teszi a dolgát: az utóbbi napokban egyebek mellett egy izsákfai gázszivárgás megszüntetésénél segédkeztek, de figyelik az illegális szemetelőket is. Az önkormányzat gesztusa pedig jelezni kívánja, hogy ismeri és elismeri a környezetében föllelhető, követésre méltó példákat.

A Kráter egyesület – az önkormányzat elismerésével
Fotó: VN

A képviselő-testület novemberi ülésén intézményi beszámolókat hallgatott meg, valamint foglalkozott a küszöbönálló jubileumi évvel is: jövőre lesz 40 éve, hogy (ismét) városi rangot kapott Celldömölk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában