Projektértékelő

2018.11.28. 17:30

Fiatalok és vállalkozók – értékelték a hároméves projekt eredményeit

Sikeresen zárták a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatását célul tűző hároméves projektet a nyugat-dunántúli régióban, a szerdai záróeseményen értékelték az elért eredményeiket.

Nemes Judit

Fotó: Unger Tamás

Összesen 135 millió forintos támogatásból segített vállalkozás indításán gondolkodó, munkálkodó 18-30 éves fiatalokat a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány. Álláskereső fiatal felnőttek pályázhattak támogatásra, akiknek először képzésen kellett részt venniük, majd üzleti tervet kellett készíteniük.

Legfeljebb hárommillió forintos támogatást lehetett igényelni; eddig 91-en hoztak létre vállalkozást a régióban. Kiss Johanna Eperke belsőépítész végzettséggel, lakberendezéssel foglalkozó céget indít Szombathelyen:

– A pályázat jó lehetőség volt arra, hogy a szükséges eszközöket be tudjam szerezni. Eperke látványterveket is készít és arra készül, hogy később építészeti tervek létrehozásával bővíti vállalkozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában