Kezdődik lapunk mozaikkereső játéka

2018.11.09. 07:00

Mozaikkereső – nyerjen egy Toyotát napilapja mellé!

Már csak néhány nap, és indul lapunk nagy karácsonyi mozaikkereső játéka. Aki szerencsés, már december közepére megnyerheti az ez évi ajándékát!

VN

Az előfizetés a bizalom jele, és ezért hálásak vagyunk azoknak az állhatatos olvasóinknak, akik gondoskodnak róla, hogy kedvenc lapjukat már a reggeli kávé mellett olvashassák. Ezért karácsony közeledtével ismét játékot hirdetünk, amelynek végén értékes nyereményeket sorsolunk ki. A játékban kizárólag azok az olvasóink vehetnek részt, akik december hónapban előfizetéssel rendelkeznek.

A játék november 16-án kezdődik, ezen a napon jelenik meg ugyanis a tévéműsor magazinban az a játékszelvény, amit a későbbiekben használniuk kell. Innentől kezdve 11 napon át minden lapszámban megjelenik egy mozaikkép egy darabkája, amelyeket sorban fel kell ragasztani a játékszelvényre. Az utolsó napon egy Joker mozaikdarab jelenik meg lapunkban, ezért azoknak sem kell kétségbe esniük, akik valamilyen ok miatt egy képdarabkát elmulasztottak (például a szél elfújta, vagy az eső eláztatta a postaládában az újságot). Ezzel a darabbal pótolni lehet a hiányzó mozai­kot, amely így összesen tíz darabból áll majd. A hiánytalanul kitöltött játékszelvényt december 7-ig kell beküldeniük a Mediaworks Hungary Zrt. címére, a 8200 Veszprém, Házgyári út 12. szám alá.

Fődíjként három Toyota Yaris személygépkocsi is gazdára talál
Fotó: Vas Népe

A sorsolás december 13-án történik, közjegyző jelenlétében. A beküldők között minden megyében kisorsolunk egy laptopot, egy iPhone 7-es telefont, egy 500 ezer forint értékű banki utalványt, egy robotporszívót és egy kétszemélyes wellnesshétvégét. Fődíjként pedig három Toyota Yaris személygépkocsi is gazdára talál. Hogy melyik háromban a 14 részt vevő megye közül, azt egy előzetes sorsolás dönti el.

A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható. Vágjanak bele, hiszen játszani mindenki szeret, nyerni pedig még inkább!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában