Szombathelyi Soroptimist Club

2018.11.21. 07:00

Örömséta, libaebéd és jótékonyság

Jótékonysági libaebédet szervezett immár hetedik alkalommal a Szombathelyi Soroptimist Club azzal a céllal, hogy bevételeikkel a jövőben is támogathassák a rászorulókat, és ünnepeljék Szombathely város szülöttjét, Szent Mártont.

VN

A csoport a bucsui tűzoltóság előtt

Forrás: Soroptimist Club

A Soroptimist-hölgyek idén örömsétával köszöntötték vendégeiket Szent Márton ünnepén és dr. Szivás Edit, az ENSZ Turisztikai Világszervezet szaktanácsadója tartott előadást Ludak és egyéb történetek címmel. Az örömsétát a Kalandvárosnál indította útjára a túra szervezője, a klub alapító tagja, Fatalin Szilvia.

A csoport a bucsui tűzoltóság előtt
Fotó: Soroptimist Club

Egy híján húsz kilométert tettek meg a klubtagok és vendégeik, mire elérkeztek bozsoki úti céljukhoz, hogy részt vegyenek a Soroptimist Szombathely hagyományos jótékonysági libaebédjén. Bucsuban a lelkes önkéntes tűzoltók segítségével egy fát ültettek el az első séta emlékére és tekintve, hogy az elnökséget október 1-jén Hajbáné Varga Lívia vette át Wagner Anikó leköszönő elnöktől, a fát a hölgyek Lívia-fának nevezték el.

Az esemény bevételeit a Sugár/Érintők, a fogyatékkal élő fiatalok színjátszó csoportja használhatja fel a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában