Év Felelős Foglalkoztatója 2018

2018.11.23. 17:19

Országos díjat kapott a megyei hivatal

Országosan 73 cégtől és közintézménytől összesen 90 pályázatot nyújtottak be az OFA Nonprofit Kft. által meghirdetett Az Év Felelős Foglalkoztatója 2018 felhívására. 2018-ban a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal második helyen végzett a közszféra kategóriában.

VN

Fotó: VN

A pályázat összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, valamint közzéteszi azokat a jó gyakorlatokat, melyek hozzájárulnak a terület fejlődéséhez, kiemelkedő és iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A célja a bátorítás és az ösztönzés azon munkáltatók felé, amelyek még kevés tapasztalattal rendelkeznek.

Dr. Balázsy Péter megyei jegyző, a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal vezetője a Várkert Bazárban rendezett budapesti ünnepségen vette át az elismerést, elmondta: a legfontosabb eredményünknek azt tekintjük, hogy egy hatékony, szakmailag felkészült, jól együttműködő közösség alakult ki a hivatalban. Továbbra is célunk, hogy a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal a megye egyik legvonzóbb munkahelye legyen. 2017-ben elnyertük a Családbarát munkahely címet, idén a megújult honlapunk minőségi díjat kapott. Hisszük, hogy a közösségért végzett munka többlettartalmat hordoz, erre épül mottónk is: „Együtt fejlesztjük Vas megyét!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában