Tizes lista a bűnlajstroma

2018.11.12. 21:34

Tíz vádpont: szerdán áll bíróság elé a fiatal rabló

Újabb tárgyalásához ért a fiatal vádlott ügye, aki kirabolt egy mozgáskorlátozott embert, korábban pedig több boltból is lopott, zsebelt is. Két ügyét egyesítették a Szombathelyi Törvényszéken.

Bakos Ágnes

Szerdán folytatódik a fiatal tárgyalása, akit rablás és más bűncselekmények miatt vonnak felelősségre. Az egyik bűneset tavaly áprilisban történt, mindössze 19 éves volt a vádlott. A szombathelyi vasút­állomásnál követelt pénzt egy mozgássérülttől úgy, hogy ráült a lábára, fenyegette, majd meglökte úgy, hogy a földre esett. A fiatalkorú bűnlajst­román szerepelnek még kisebb lopások és zseblopások is, valamint egy másik ügyben nemcsak a fiatal a vádlott, hanem az ikervári gyermek­otthon egykori gondnoka is. A fiatal rendszeresen lopott a gondnoknak az intézményből: konyhai eszközöket, könyveket. A két vádirat a fiatallal szemben összesen tíz vádpontot tartalmaz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában