Ez történt 2018-ban

2018.12.25. 10:00

A különleges lánykérések és a tripla szülői örömök júliusa

Júliusban egyértelműen a nyári fesztiválok és a romantikus lánykérések vezették a népszerűségi listát. Több esetben a kettő egyszerre.

vaol.hu

Apa, anya, gyerekek, „csupa szív, szeretet” – együtt a Káldi család

Fotó: Unger Tamás

Sokan voltak kíváncsiak például arra. hogy a püspökmolnári férfi hogyan kérte meg szerelme kezét a soproni Volt fesztiválon, miközben a színpadon épp a szintén vas megyei Soulwave koncertezett. A fiatal pár története és az eljegyzésről készült videó a nyár egyik legfelkapottabb témájává vált.

Élete párját, Németh Barbarát jegyezte el a soproni fesztiválon Pék Dániel.

Történt hasonlóan különleges lánykérés a Sárvári Oratórikus Kórus koncertjén is.

A válasz igen

Szintén rengetegen olvasták a vasi hármasikrekről szóló beszámolókat. A tokorcsi Káldi család igazi látványosságnak számít, ahol csak megjelenik, akárcsak az egyházasrádóci Pecsics család. Két házaspár, egy-egy nagytestvér és a váratlan meglepetés. Két család, akiknek triplán jutott kisbabából, feladatból, éjszakai felkelésből, és persze örömből is.

Apa, anya, gyerekek, „csupa szív, szeretet” – együtt a Káldi család
Fotó: Unger Tamás
Alvó-, bámészkodó- és játszóhely is a szivacspuzzle – együtt a család
Fotó: Unger Tamás

A fesztiválok, lánykérések, családi boldogságok mellett természetesen a helyi eseményekről, történésekről is folyamatosan tudósítottunk. Habár a közúti balesetek és egyéb tragédiák júliusban sem kerülték el a megyét, nem minden szerencsétlenség ér azonban szomorú véget. Hó végén az Ady térnél, az utcán lett rosszul egy ember, akihez a járókelők hívtak azonnali segítséget. A gyors intézkedésnek hála a férfit a mentők sikeresen újraélesztették.

Fotó: Simon István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában