Rekreáció

2018.12.13. 07:00

A legjobbaknál válthatják gyakorlatra az elméleti tudást az ELTE hallgatói

A rekreációszervező szakon egyre nagyobb hangsúlyt kapott a gyakorlati képzés, mostantól pedig hivatalosan is a legjobbaknál válthatják gyakorlatra az elméleti tudást a hallgatók.

Budai Dávid

A legjobbaktól lehet tanulni az egyetemen

Fotó: Szendi Péter

Együttműködési megállapodást írt alá a rekreációszervezéshez kötődő gyakorlóhelyekről az ELTE PPK Sporttudományi Intézete szerdán az egyetemi könyvtárban. A megállapodás értelmében a jövőben az Aerofitness Club, az Agora – Savaria Szombathelyi Kulturális Központ, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, a Holdfényliget kalandpark, valamint a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő várja szakmai gyakorlatra az egyetemistákat.

A legjobbaktól lehet tanulni az egyetemen
Fotó: Szendi Péter

Mint elhangzott: több intézménnyel már hosszú évek óta kiváló az együttműködés. A sport- és rekreációszervező alap- és mesterszakon tanuló hallgatók valós piaci környezetben – Magyarország vezető rekreációs szolgáltatóitól – sajátíthatják el az elméletben tanultakat; vízi foglalkozásokat, szaunafelöntéseket, szárazföldi animációs programokat, vetélkedőket szervezhetnek és vezethetnek a partnerintézményben egy mentor támogatásával. A rekreáció szak egy évtizedes történetét dr. Nagyváradi Katalin adjunktus elevenítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában