Civil sajtóreggeli

2018.12.05. 15:18

Cipősdoboz akció és Angyaljárat – Karitatív kezdeményezések

Önzetlen jószolgálatról, karitatív kezdeményezésekről is szó volt az idei utolsó civil sajtóreggelin.

Tóth Kata

December 15-i, Szent Márton-templombeli adventi jótékonysági hangversenyükről adott hírt Bődi Lívia, Szombathely Város Szent Márton Kórusegyesületének titkára. Először hirdet cipősdoboz akciót a Vas Megyéért Egyesület. Dr. Balázsy Péter elnök elmondta: rászorulóknak szereznek örömet azok, akik december 17-ig a Megyeháza portájára becsomagolt cipősdobozban ajándékot visznek, feltüntetve, hogy hány éves gyermeknek szánják azt. Jótékonykodik a Mira Orient Art Kulturális és Jóléti Alapítvány is: Angyaljáratuk december 21-én érkezik a gyermekosztályra. A vakok és gyengénlátók javára ajánlja fel december 16-i, 18 órakor kezdődő hangversenyének bevételét a Savaria Lions Klub. December 10-én, hétfőn kezdődik a Berzsenyi könyvtárban a Könyvet a fa alá – 1. Könyvtári könyvvásár és civil workshop író-olvasó találkozókkal, kiadókat bemutató kerekasztal-beszélgetésekkel, könyvárusítással. Partnerük a H+ Média Kulturális Egyesület: civil szervezetek vezetőivel évértékelőt és jótékonysági könyvgyűjtő akciót is hirdetnek. Könyvbemutatókkal készül a Vakok és Gyengénlátók Egyesülete. Folytatódik a Herényi Kulturális és Sportegyesület Adventi esték sorozata: december 8-án, 15-én és 22-én.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában