Nem sikerült a továbbjuttás

2018.12.03. 11:27

Elúszott az álom – Nem jutott be a középdöntőbe a Savaria TSE csapata

Magyarországot képviselte vasárnap a Latin Táncok Formációs Világbajnokságán a Savaria TSE felnőtt csapata. Nem sikerült a továbbjutás.

Tóth Kata

Fotó: Savaria TSE Facebook-oldala

A kínai Sencsenben rendezett vb-n nagy reményekkel, felkészülten lépett parkettra vasárnap a Savaria TSE csapata. Rengetegen szurkoltak a táncosoknak, sokan itthonról követték a közvetítést és várták a híreket kedvenceikről. Ma reggel Facebook-oldalán jelentkezett be a csapat. Ezt írták: ”Sajnos tegnap nagyon szoros pontozás után nem jutottunk a középdöntőbe. Bár a csapat tökéletesen helytállt, méltóképpen képviseltük az országot, de az eredmény sajnos nem ezt tükrözte. Rajtunk kívül sok csapat sem a teljesítményének megfelelő helyen végzett.”

Fotó: Savaria TSE Facebook-oldala

Megköszönték a buzdító szavakat és a rengeteg támogatást, ami lehetővé tette, hogy kijussanak a világversenyre. Azt is írták: remélik, lesz még lehetőségük bizonyítani, hogy továbbra is ott a helyük a világ legjobb csapatai között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában