Együttműködések

2018.12.12. 07:00

Évet zárt a kamara, elismerésekkel

Megtartotta hagyományos évzáró ünnepi rendezvényét a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az együttműködéseket hangsúlyozta az elnök.

VN

Kovács Vince adta át a Polgár Zsuzsanna Szakképzési Díjat Katavics Zsoltnak, az iQor munkavállalói, oktatási és fejlesztési vezetőjének, a cég tanműhelyének

Fotó: Horváth Balázs

Soha nem volt ilyen jó állapotban a magyar gazdaság – idézte köszöntőjében Harangozó Bertalan kormánymegbízott Patai Mihályt, a Magyar Bankszövetség elnökét. Dr. Puskás Tivadar polgármester Szombathely gazdasági fejlődéséről beszélt: 2010 óta megduplázódott a város iparűzési adója, tavaly 8,3 milliárd forint volt. – Büszkék lehetünk, de nem sütkérezhetünk ennek fényében, tovább kell menni – fogalmazott.

Kovács Vince adta át a Polgár Zsuzsanna Szakképzési Díjat Katavics Zsoltnak, az iQor munkavállalói, oktatási és fejlesztési vezetőjének, a cég tanműhelyének
Fotó: Horváth Balázs

A szombathelyi önkormányzat és a kamara közötti, négy éve újragondolt együttműködést mutatta be dr. Károlyi Ákos jegyző, beszélt egyebek között a Szent Márton kártya sikeréről. Lillik Gábor, Magyarország ausztriai külgazdasági attaséja a regionális együttműködéseket, köztük az útépítési terveket említette. Kovács Vince, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke azt hangsúlyozta, nem az elnök és nem is az elnökség jelenti a kamarát, hanem a szervezet tagjai, a vállalkozások. A kamarai munka nem végezhető egyedül, együtt könnyebb, együtt kell dolgozni – fogalmazott. Az évzárón elismeréseket adtak át a kamarai munkáért, a Polgár Zsuzsanna Szakképzési Díjat pedig idén az iQor tanműhelyének ítélte oda a kamara.

Kamarai munkáért érdemérmet kapott Csuka Gyuláné.

Ka‎marai munkáért emlékplakettet posztumusz ítélték dr. Déri Miklósnak. Ugyancsak kamarai munkáért emlékplakettet kapott Németh Árpád, Zsizsik Katalin, Burkon László, Pezenhófer György, Szabó Tímea és Harangozóné Vigh Ilona.

A Polgár Zsuzsanna Szakképzési Díjat idén az iQor ‎tanműhelyének ítélte oda a kamara, Katavics Zsolt, a cég ‎munkavállalói, oktatási és fejlesztési vezetője vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában