EZ TÖRTÉNT 2018-BAN

2018.12.27. 07:00

Halálos baleset és emberölési kísérlet vitte a prímet szeptemberben

2018-as visszatekintő cikksorozatunk mai részében szeptemberig kanyarodunk vissza.

vaol.hu

Visszatekintőnk célja, hogy egy kicsit felelevenítsük a 2018-as évet, ezért összegyűjtöttük a legolvasottabb cikkeket és hónapokra szedtük őket. A nyári hónapok után elkezdődött az ősz, a szeptember. Bár az idő még nem hűlt le, megkezdődött az iskola. Sajnos ez a hónap tele volt balesetekkel, de azért pozitív dolgokról is beszámoltunk.

Lássuk, hogy melyik cikkekre kattintottak a legtöbben:

Az olvasottsági versenyt egy halálos baleset nyerte szeptemberben.

Két autó ütközött össze nem messze a sorokpolányi elágazótól. Két ember szorult a járművekbe, a tűzoltók vágták ki őket. Az egyik egy 22 éves nő volt, akinek életét már nem lehetett megmenteni.

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

A hónap második legolvasottabb cikke a „Razzia a szombathelyi börtönben” címet kapta.

A szombathelyi börtönt lezárták. Úgy tudjuk, hogy a TEK és a készenléti rendőrség emberei is megjelentek a helyszínen.

Írtunk egy emberölési kísérletről is. Hét lövés dördült a kámi erdőben.

A gyanúsított álnévvel hívta fel a sértettet azzal, hogy el tud adni számára egy agancsot. Megbeszélték, hogy másnap találkoznak. A gyanúsított megérkezett a megbeszélt helyre és észrevette, hogy áll ott egy idegen autó, ezért keresett egy másik helyet, telefonon odairányította a sértettet is. Amikor a sértett kiszállt az autójából, a gyanúsított lőni kezdett.

Egy sárvári párról is beszámoltunk, akik rendhagyó nászajándékot kértek, tervük pedig sikerrel meg is valósult. Varga Diána és Szilágyi Máté nem mást kért, mint kutyaeledelt a kemenesaljai mentett kutyáknak.

Szilágyi Máté és Varga Diána – Mincsivel Fotó: Gősi Balázs

Tücsi, a szombathelyi híresség szeptemberben számolt be róla, hogy babát vár. Tücsi és kedvese a youtube csatornájára töltöttek fel egy videót, ahol bejelentették a várandósságot és arról is beszéltek, hogy a hírességre milyen hatással van a terhesség.

Fotó: facebook.com

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában