A postaládába sem dobták be közleményüket

2018.12.18. 15:03

Hazugság, hogy csengetett a Momentum a Vas Népénél

„Hiába csengettek, nem nyitottak ajtót. Nem vette át senki a Vas Népénél a Momentum közleményét” – írja mai cikkében a nyugat.hu internetes portál.

VN

Hétfői eseményre utalnak vissza: néhányan a Városháza előtt demonstráltak, majd a Momentum szombathelyi aktivistái, élükön Nagy Donáttal a Vas Népe szerkesztőségéhez hozták a követeléseiket tartalmazó, kinyomtatott közleményüket.

Nagy Donát – elmondása szerint – a társaival együtt kísérletet tett petíciójuk átadására, ám senki sem engedte be őket a megyei napilap szerkesztőségébe.

Azt mondta, hiába csengettek a szerkesztőség ajtaján, senki sem nyitotta ki az ajtót, így a petíciót a Vas Népe postaládájában hagyta.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a momentumos aktivista ha akart volna, sem tudott volna csengetni, hiszen a bejáratnál nincs csengő, és a petíció sem volt a postaládában.

A következtetések levonását olvasóinkra bízzuk, a Vas Népe munkatársai továbbra is teszik a dolgukat. Például mielőtt leírjuk, hogy hiába csengettünk, megbizonyosodunk arról, hogy egyáltalán van-e csengő. Egyébként ezt a nyugat.hu fotósa is megtehette volna, amikor kedden délelőtt a szerkesztőség ajtajában felvételeket készített.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!