ünnepség

2018.12.21. 10:53

Hetvennégy tekis kapott szalagot – Négy osztály diákjai végeznek a kőszegi szakgimnáziumban

Megtartották a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium szalagavatóját, ahol a négy végzős osztály 74 diákja kapta meg az középiskolai évek végét jelző szalagot.

Bakos Ágnes

fotók: Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium/VN

– A kis szalag az egybetartozást és a búcsúzás közeledtét is jelzi – fogalmazott köszöntőjében Kapyné Aranyos Györgyi osztályfőnök a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium szalagavatóján. Pázmány Pétert idézte: „Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek, csupán tiszta szív és sok-sok szeretet.”

– Merjünk olyat tenni, ami pillanatnyilag jó ötletnek tűnik, mert a végén kiderülhet, hogy tényleg az volt – biztatta diáktársait a végzős tanulók nevében Horváth Anna. Köszönetet mondott köszönetet a tanároknak, szülőknek, nagyszülőknek.

fotók: Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium/VN

Baranyay Csaba lelkész Szent Patrik kódexbeli áldással fordult az ünneplő közösséghez:

„…Az Úr legyen tebenned, hogy megvigasztaljon, ha szomorú vagy. Az Úr legyen körülötted, hogy megvédjen, ha mások rád rontanak. Az Úr legyen fölötted, hogy megáldjon téged.”

A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban, vagyis a „tekiben” négy végzős osztály 74 diákja kapott szalagot osztályfőnökétől: Csehné Hámori Évától, Kovács Esztertől, Füzi Máriától és Kapyné Aranyos Györgyitől.

Az ünnepi bált a Béri Balog Ádám Általános Iskola tornatermében rendezték, ahol nagy sikert aratott a végzősök nyitótánca, azt Kovátsné Kemenes Andrea tanította be a diákoknak. A hamarosan búcsúzó diákok közül a 12.A és 12.B osztályosok képes összefoglalót késztettek mozgalmas diákéveikről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában