Gólyahír

2018.12.05. 15:00

Ők születtek az elmúlt időszakban Szombathelyen

Szokásunkhoz híven most is beszámolunk róla, kik születtek az elmúlt hetekben Szombathelyen. Íme:

VN

Varga Szilárd László és Tóth Veronika fia: Zétény, Nagy Csaba és Csorba Éva Csilla fia: Ádám, Iglódi Zoltán és Szaller Amanda Brigitta leánya: Zolna, Nagy Zoltán és Dala Erika fia: Máté, Szalai János és Kocsis Adrienn fia: Benjámin, Hanzsér Zoltán és Vajda Alexandra fia: Soma, Horváth Márk és Nagy Szabrina leánya: Liliána, Tima Norbert és Pásti Gyöngyi leánya: Klaudia, Takács Ádám és Reményi Enikő leánya: Sára, Kun László és Tóth Angelika leánya: Bianka, Kósa László és Szabó Eszter leánya: Júlia, Rozmis Róbert és Pupp Melinda fia: Marcell, Gaál Benjámin Zoltán és dr. Horváth Nóra leánya: Sára, Fogarasi Ferenc és dr. Sinkó Gabriella Zita fia: Ákos Ferenc, Szabó László és Soós Zsuzsanna leánya: Rebeka, Ambrus József és Molnár Rita fia: Áron, Zelenyánszky Péter és László Andrea fia: Vajk Péter, Kiss Sándor József és Krisztánovics Éva Gabriella leánya: Szonja Ibolya, Mester László Pál és Szajkó Zita Szabina fia: László Benett, Rege Péter József és dr. Mércz Kitti leánya: Adél, Krajczár Krisztián és Sági Eszter fia: Bence Marcell, dr. Domina Ákos János és Tancsics Dóra fia: Gergely, Bellovics Gábor és László Barbara fia: Bence, Miltényi László és Kovács Lívia leánya: Júlia, Szabó Adrián Zsolt és Sztanojev Kitti leánya: Korina Csenge, Janzsó Ádám és dr. Kovács Dóra leánya: Róza, Ambrus Krisztián és Hadrik Barbara leánya: Milla, Szemes Dávid és Petővári Eszter fia: Noel, Nyilicska Csaba és Palasits Zsuzsanna Ilona fia: Csaba, Szitár Zsolt és Németh Renáta fia: Gellért, Gérnyi Péter és Bálint Ágota leánya: Zselyke, Farinella Vincenzo és Pehi Barbara fia: Vincenzo László, Kispál Attila Kornél és Farkas Brigitta fia: Barnabás, Kocsis András és Bokor Viktória fia: Bálint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában