egészséges életmódra nevelés

2018.12.05. 07:00

Projekttalálkozó az egészség megóvásáért

Partnertalálkozót tartott a közelmúltban a színház aulájában a szentgotthárdi egészségfejlesztési intézet.

Civil/Horváth R. László

Fotó: Illusztráció

Az EFI a város önkormányzati hivatalával közösen számos projekttel segíti a szentgotthárdiak, valamint a járáshoz tartozó tizenöt községben élők egészséges életmódra nevelését. Már a járáson, sőt az országhatáron túl is felfigyeltek a kiemelkedő munkára. A találkozón dr. Klósz Beáta, a szentgotthárdi rendelőintézet vezetője elmondta, országszerte kilencvenhét egészségfejlesztési iroda működik, más-más feladattal, alkalmazkodva a helyi viszonyokhoz.

Örömmel számolt be arról, hogy a közelmúltban egy norvég–magyar együttműködéshez csatlakoztak. Ugyancsak partneri viszonyban vettek részt egy Zala megyében rendezett tartáskorrekció-szimpóziumon. Beszámolt az EFI erősségeiről, például az általuk (diszkréten) nyújtott szolgáltatások minőségéről, a programok indukálásáról, bevezetéséről. De szólt arról is, hogy a szakmai paraméterek késői megjelenése bizonytalanságot okoz(hat) az iroda működésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában