Látogatás

2018.12.31. 14:27

Szombathely polgármestere megköszönte a huszonnégy órás készenléti szolgálat munkáját

Mindhárom tűzoltóparancsnokságon és egy katasztrófavédelmi őrsön tettek látogatást a megyei igazgatóság vezetői hétfőn. A Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott állományát dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is megtisztelte látogatásával.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Egyed László tű. alezredes/Szombathely KvK

Sokan dolgoznak szilveszter éjszakáján vagy tartanak ügyeleti szolgálatot azért, hogy az óév utolsó és az újév első napján is mindenki biztonságban érezhesse magát. Ez alkalomból mindhárom tűzoltóparancsnokságon és egy katasztrófavédelmi őrsön tettek látogatást a megyei igazgatóság vezetői hétfőn. A Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott állományát dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is megtisztelte látogatásával. A laktanyánál Dr. Bognár Balázs tű. ezredes a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Egyed László tű. alezredes, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője és Göncz Szabolcs tű. alezredes, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka fogadta a megyeszékhely polgármesterét, akivel közösen köszönték meg a huszonnégy órás készenléti szolgálat munkáját – írja hivatalos honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon és a Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrsön Seper Andás tű. ezredes igazgató-helyettes, Honfi Tamás tű. alezredes, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője, míg a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon Dr. Unger István tű. ezredes gazdasági igazgató-helyettes, Kovács Levente tű. alezredes, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Csende Sándor Viktor tű. őrnagy a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka köszönte meg az állomány munkáját.

A Hívásirányítási Központban a tűzoltók és a rendőrök szolgálatban lévő ügyeleteseit Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Tiborcz János r. dandártábornok, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitánya, Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, valamint Dénes Károly tű. alezredes, a Főügyeleti Osztály osztályvezetője köszöntötte. Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, igazgató tolmácsolta a szolgálatban lévő állomány felé a Belügyminisztérium Közbiztonsági Főigazgatójának és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatójának nagyrabecsülését az elmúlt évben végzett munkájukkal kapcsolatban és jókívánságait az elkövetkezendő esztendőre. A vezetők sikerekben gazdag boldog és egészségben teli új évet, valamint nyugodt szolgálatot kívántak az állománynak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában