Joskar-Ola Alapítvány

2018.12.21. 07:00

Ünnepi műsort adtak a bercsényis diákok a jótékonysági akción

Önkormányzati támogatásból és saját gyűjtésből osztott szét több mint száz élelmiszercsomagot a Joskar-Ola Alapítvány. Bercsényis diákok műsora színesítette a karácsonyi programot.

Bakos Ágnes

A karácsonyi ajándékozás után ünnepi műsort adtak a Bercsényiiskola diákjai

Fotó: Horváth Balázs

– Kilencven csomagot adott a Jóléti Alapítvány, a többit pedig magunk gyűjtöttük az egyik szombathelyi áruházban – számolt be az idei karácsonyi jótékonysági akcióról Bakos Ildikó, a Joskar-Ola Alapítvány kuratóriumi elnöke. – A csomagokba tartós élelmiszer került, meg édesség a gyerekeknek, hiszen sok a nélkülöző család, akiknek enélkül nem lenne karácsonya – mondta.

A karácsonyi ajándékozás után ünnepi műsort adtak a Bercsényi-iskola diákjai
Fotó: Horváth Balázs

A Joskar-Ola lakótelep óvodáit, iskoláit keresték meg, hogy irányítsák hozzájuk a rászoruló családokat – így találtak gazdára a csomagok. Az alapítvány kuratóriumi elnöke munkáját megköszönte Kelemen Krisztián, a lakótelep önkormányzati képviselője. Az ajándékozást a Bercsényi-iskolában tartották: a diákok karácsonyi műsorral készültek az estére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában