Egyelőre tagtoborzás

2019.01.26. 07:00

Már pártként működik a Mi Hazánk Mozgalom

Szeptember óta működik hivatalosan pártként a Mi Hazánk Mozgalom. Molnár Balázzsal, a Toroczkai László vezette szervezet Vas megyei elnökével beszélgettünk.

Tersztyánszky Krisztina

Az elnök elmondta: Vas megyében van egy kis lemaradás az ország többi részéhez képest, nehezen sikerült megtalálni a vezetésre alkalmas embert. A szimpatizáns-találkozók szervezése a legfontosabb feladat. – Elsőként a kisebb településeken élőket kívánjuk megszólítani. Jánosházán, Vasváron, Sárváron, Kőszegen találkozhatnak velünk azok, akik kíváncsiak a programunkra. Elmondta azt is: a Mi Hazánk egy nemzeti radikális és keresztény konzervatív eszméket valló párt, amely a magyar embereket kívánja megszólítani és képviselni. – Mi nem valami ellen, hanem valami mellett akarunk fellépni. Együtt szeretnénk gondolkodni az emberekkel, valós megoldásokat kínálunk a devizahitelesek problémáira és támogatjuk a munkavállalói érdekképviseletet.

Molnár Balázs, a párt vasi elnöke azt mondja, együtt szeretnének
gondolkodni az emberekkel Fotó: SzP

A Vas megyében több száz szimpatizánssal és mintegy félszáz tagjelölttel bíró párt őszre saját jelölteket kíván állítani az önkormányzati választásokon. A vasi elnök nevekkel még nem tudott szolgálni, a mozgalomnak előbb tagokat kell toboroznia és megalakítani a helyi szervezeteket. Annyi biztos, hogy nem kívánnak a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett balliberális tömb részesei lenni és a Fidesztől is elhatárolják magukat. Az országos évértékelőt január 26-án tartják Budapesten, azt követően már talán nevek is a nyilvánosságra kerülhetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!