fennakadás

2019.01.11. 10:06

Tovább durvult a helyzet a szombathelyi Nádasdy utcánál (Frissítve!)

Egy gerinc(víz)vezeték bekötőcsöve eltörött, ezért szerdán lezárták a Nádasdy utca Széll Kálmán és Kisfaludy utcák közötti szakaszát.

Nagy Ildikó

Ez nem kis fennakadást okozott a környék közlekedésében.

Fotók: Szendi Péter

Péntek reggelre tovább durvult a helyzet: a Széll Kálmán utcáról már a Szelestey irányába sem lehet behajtani a Nádasdy utcára. Közben a Nádasdy utca forgalma a Vörösmarty utcára tevődik át -nem kis káoszt okozva.

A Vasivíz Zrt. közleményben tájékoztatta lapunkat a további munkálatok részleteiről, melyet változtatás nélkül közlünk:

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot és a Szombathelyen közlekedőket, hogy a Nádasdy Ferenc utcában történt vízhálózati meghibásodás további munkálatokat tett szükségessé, amelynek elvégzésére a hétvége folyamán kerül sor.

2019. január 12-én reggel 07.00 órától Szombathelyen a Széll Kálmán utca (Vörösmarty S. u. – Vasút u. közötti szakasza), illetve a Nádasdy Ferenc utca (Kisfaludy S. u. – Szelestey L. u. közötti szakasza) a közúti forgalom elől zárva lesz, előreláthatólag 2019. január 13-án 19.00 óráig.

A vízvezetékcsere vízszolgáltatás kiesést nem jelent a Felhasználók számára.

Kérjük a közelben lakók és a gépjárművel közlekedők szíves megértését és türelmét!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!