gólyahír

2019.01.30. 11:37

Velük gyarapodott Szombathely az elmúlt időszakban

Öröm, ha gyermek érkezik a családhoz. Íme a legfrissebb gólyahír:

Vas Népe

Naász Péter és Horváth Tímea fia: Simon, Szabó Norbert és Juhász Anna fia: Noel, Balassa Tamás és Lukács Aliz fia: Marcell, Zelles Gábor és Török Lívia leánya: Léna, Balogh Gábor Győző és Fégel Barbara fia: Marcell Gábor, Szalay Dávid és Suhajda Klaudia fia: Máté, Dombai Gábor és Szunyog Ildikó fia: Gábor, Repnyák Tibor és Pesztericz Annamária leánya: Hanna, Lőrinczy Zoltán és Horváth Júlia fia: Levente, Draskovics Dániel és Meláth Virág leánya: Hanna, Eredics Zoltán és Molnár Melinda fia: Benedek, Sági Zoltán Gábor és Palotay Szilvia fia: Olivér, Szigeti Péter és Kurucz Eszter leánya: Bianka, Németh Máté és Farkas Alexandra Noémi fia: Olivér, Elek András és Biczó Szilvia fia: Adrián, Bulicsek Zoltán Gábor és Horváth Zsuzsanna leánya: Natali, Kiss Szilveszter és Várallai Szandra leánya: Lara Tamara, Hollósi Róbert és Kelemen Melinda fia: Áron, Iszak Gergő István és dr. Porpáczy Ágnes fia: Vince, Horváth Dávid Ferenc és Kozma Melinda leánya: Emília, Héra Zoltán és Kovács Klaudia fia: Zsombor, Belső Zoltán és Biró Erzsébet leánya: Petra, Antal Balázs és Czakó Tímea fia: Dominik, Nagy Ákos és Biró Alexandra fia: Ákos, dr. Lőcsei Zoltán Imre és dr. Ágota Katalin leánya: Anna Réka, Horváth Gyula Péter és Pócza Renáta leánya: Panna, Stairics Tamás és Bosnyák Renáta leánya: Borbála Anna, Kardos Gábor Zoltán és Balassa Krisztina leánya: Karina, Pál Tibor és Németh Gabriella fia: Tibor, Szennyai Szilárd és Pöröntő Andrea leánya: Szofi, Molnár Márió és Szabó Noémi Rita fia: Zorán Ádám, Simon Mihály és Horváth Veronika leánya: Rozina, Herczeg Tamás és Bedőcs Ágnes fia: Levente, Biczó Norbert és Somogyi Barbara fia: Noel, Zsoldos Gergely és Sélley Anna leánya: Júlia, Holecz Gábor és Gáspár Tünde Mária leánya: Amina Jázmin, Zséder Róbert és Kutasi Klaudia leánya: Zoja, Németh Béla Tibor és Horák Anna Mária leánya: Angyalka Anna, Horváth Gábor és dr. Nagy Judit Eszter leánya: Dóra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!