szerelmesek ünnepe

2019.02.12. 17:00

Három vasi program Valentin-napra, aminek a párod is örül

Meglepnéd a párodat egy jó programmal? Mutatjuk milyen programokkal várják Valentin-nap alkalmából a szerelmeseket Vas megyében.

vaol.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: George Rudy

Caramell Premium Resort borvacsora

A Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozat harmadik, Valentin naphoz kapcsolódó eseménye 2019. február 16-án kerül megrendezésre Cardamom étteremben. Az ínyenc gasztro eseményen Lukács Szabolcs, a neves soproni sommelier személyesen konferálja fel a fogásokat kísérő egyes borokat rövid előadás keretében. Az ételeket Varga J Viktor, a Caramell Premium Resort konyhafőnöke készíti a nemes borokra hangszerelve.

Valentin-napi Gálaest

Valentin Napi Szív-Sport-Egészség. Ezek lesznek a fő gondolatai annak a motivációs gálaműsornak, ahol négy fantasztikus, csodálatos ember ossza meg a Tisztelt nézőközönséggel, amire mindig szükség van:

  • Papp Lajos szívsebész professzor : A hit gyógyító ereje
  • Rubint Réka, a mindig megújuló nő, az Alakreform program megalkotójának motivációs előadása
  • Meglepetés vendég: Egy csodálatos ember
  • Bogáth Margit pszichológus: Az öröm pszichológiája. További információt IDE kattintva olvashat.

     

    Mondd el egy vacsorával…. Valentin-napi est Zolával

    Jótékonysági estet szerveznek a Fórum Étteremben, ahol az est és a menüsor árával egy beteg kisfiút Olivér gyógykezelését támogathatjuk. A Valentin napi esten akusztikus élő koncertet ad Zola. További részleteket Itt olvashat.

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában