Öltözők és vizesblokkok

2019.02.10. 19:39

Összefogott az önkormányzat és a tankerület az iskola fejlesztésére Csepregen

A városi önkormányzat és a Sárvári Tankerületi Központ közösen újította fel az általános iskola tornatermének vizes- blokkjait. A felújítás az öltözőkben is megtörtént.

Vas Népe

Rozmán László, Háromi Jenő, Vlasich Krisztián Fotó: VN

A szükséges szaniteranyagokat és eszközöket a tankerület szerezte be, a munka fizikai részét az önkormányzat városgazdálkodás részlege végezte. Háromi Jenő iskolaigazgató köszönetet mondott a városvezetésnek, és hasonló együttműködést kért a tankerület vezetőjétől, Rozmán Lászlótól további problémák megoldására.

Rozmán László, Háromi Jenő, Vlasich Krisztián Fotó: VN

Vlasich Krisztián polgármester arról tájékoztatott, hogy a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola tornaterme energetikai pályázatának kivitelezése is hamarosan célba ér: napelemekkel látták el az épület tetejét, a gázkazánokat hőszivattyúval modernizálták. A fejlesztést kiegészítették önerős beruházással, új járólapokat, csempéket raktak, a falba vezették a blokkok csőrendszereit, mosdókagylókat, zuhanyrózsákat és paravánokat szereltek fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában