Érdemes figyelni!

2019.02.27. 08:00

Vas Népe-bevásárlónapok három napon át

A hagyományokhoz híven idén is segítjük a tavaszi felfrissülést: kuponokkal juttatjuk komoly kedvezményekhez olvasóinkat. Érdemes figyelni, akár 40 százalékot is lehet spórolni bevásárlónapokon. A kuponfüzetet szombati számunkban találja.

Lakosi Gabriella

Tavaszi zsongás, engedménnyel

Fotó: Unger Tamás

A Vas Népe-bevásárlónapok – a Family Centerrel és a Praktikerrel közös akciónk – most először három napig tart. Két helyszínen számos üzletben vásárolhatnak kedvezménnyel olvasóink.

Az akcióban részt vevő üzletek mindegyike remek lehetőséget kínál a gardróbfrissítést, kert- vagy lakásszépítést fontolgatóknak. A Vas Népe-bevásárlónapokon akár 20-40 százalékot is megtakaríthatunk a kedvezményekkel.

Tavaszi zsongás, engedménnyel
Fotó: Unger Tamás

A bevásárlóhétvégén a Rádió 1-gyel közös játékra is hívja a Family Center a vásárlókat. Szerencsekereket pörgethetnek a hallgatók, és ha elmondják a ­Rádió 1 szlogenjét, értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Ezeknek a részleteiről is hamarosan beszámolunk.

A kedvezményre jogosító kuponokat a március 2-án, szombaton megjelenő Vas Népében találják: március 8-án, 9-én és 10-én használhatják fel valamennyit – pénteken és szombaton 9-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig – az akcióban részt vevő boltokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában