Márciusi kuponnapok

2019.02.28. 14:00

Vas Népe-bevásárlónapok: tavaszköszöntő kedvezmények

Most először három napon át – március 8-ától 10-éig – két helyszínen, a Family Centerben és a Praktikerben vásárolhatnak kedvezménynyel.

Tóth Kata

Uraknak ajánlott: legyen az alapdarabok között egy sportos zakó! Fotók: Horváth Balázs

Biztosan érzi már mindenki, hogy hetek kérdése, és a hátunk mögött hagyhatjuk a telet, és egy időre elcsomagolhatjuk a vastag kabátokat, a sapkákat, a sálakat, a kötött pulóvereket, a csizmákat és az összes téli kiegészítőt.

A Family Center üzleteibe szép lassan bekerülnek a könynyedebb anyagok, a vidámabb színek és a sikkes tavaszi lábbelik. Ahogy az megszokott, a Vas Népe együtt köszönti az új évszakot a bevásárlóközponttal és a Praktikerrel: közös kuponnapokkal járunk olvasóink kedvében. Az idén tavasszal ráadásul három napon keresztül – március 8–10-én – várják jelentős kedvezmények a gardróbfrissítést, kert- vagy lakásszépítést fontolgatókat. Körülnéztünk, milyen stílusú ruhaneműkkel, cipőkkel, sportszerekkel, egyéb termékekkel készülnek a boltok.

Irodai öltözéket is vásárolhat

A hölgyek egyik kedvence, az Orsay az idén tavasszal merészebb útra tévedt, és már az irodai öltözékek nélkülözhetetlen hozzávalóinál, a blézereknél vagy a szövetnadrágoknál is feltűnőbb mintákat használ. Mi se ódzkodjunk attól, hogy a nadrágkosztümünk tetőtől talpig mintás legyen. Amit szem előtt kell tartanunk, hogy ízlésesen tálaljunk egy-egy érdekesebb darabot is! Egy mintás blézerhez viseljünk inkább egy basic inget és egy elegáns magas sarkút, mokaszint vagy egy laza napon akár egy sportcipőt is, amelyekből a szivárvány minden színéből válogathatunk a CCC üzletében.

Tavaszi trend

A nőknek ajánlott tavaszi árnyalatok közül domináns a púderrózsaszín és a khakizöld, mondhatni, tökéletes párost alkotnak. Természetesen az idén sem maradhattak ki a kollekciókból a virágok – mintha már megkerülhetetlen mintát jelentenének. Nem csak a hideg szezonban beszélhetünk réteges öltözködésről. Reggel még zúzmarás az autó, délutánra pedig már a lágy napsugaraknak örülünk. Így bizony tavasszal is aktuális, hogy rétegezzük a ruhadarabjainkat! A ballonkabát – amelyet a már említettek mellett a DB Fave üzletében is megtalálhatunk – tavaszi ruhatárunk egyik meghatározó darabja lehet. Ilyenkor ne a sötét árnyalatokat nézzük, nyúljunk bátran az üde színekhez.

Ebben az időszakban az uraknak is ajánlott felfrissíteni a ruhatárukat, és a világosabb, pasztellszínű ingekhez nyúlni. Ezekből igazán bő kínálatot találnak a STYL és a Stage üzletében is. Nekik elegendő akár egy egyszerű pulóver vagy egy vagány bőrkabát, de a dolgos hétköznapokra egy sportzakó is tökéletes választás lehet. Cipők, farmernadrágok, pulóverek, átmeneti kabátok – a Stage-ben a sportostól az üzleti megjelenésig mindent tartanak, amire egy férfinak a mindennapokban szüksége lehet.

Uraknak ajánlott: legyen az alapdarabok között egy sportos zakó! Fotók: Horváth Balázs

Cipők, sporteszközök és napszemüvegek

A divat világában már egy ideje hódítanak, de a Family Centerben található Humanic cipőbolt polcain most jelentek meg a chunky sneakers cipők. Ezeket a fazonokat inkább a fiatalabb generáció hordja szívesen. Figyelemfelhívóak és ráadásul most hologramos színekben pompáznak. A divat mellett a sportról se feledkezzünk meg! A Hervisben már sorakoznak a szebbnél szebb kerékpárok, amelyek csak arra várnak, hogy akár a magyar tengert körbetekerhessék velük. A futócipőkből sincs hiány, hiszen ilyenkor eljön a szabadtéri sportok ideje. De érdemes étrend-kiegészítőket, sporteszközöket, fitneszruházatot is keresni náluk – a lelkünknek is jót teszünk a vásárlással.

A bő cipőválaszték meghozza a kedvet a futáshoz

Bármit is tervezünk a hétvégékre, azt ne tegyük menő napszemüveg nélkül! A Retro Optika folyamatosan bővülő kínálatában extrémebb fazonokat is találhatunk.

A háromnaposra bővült bevásárló-hétvége középső napján, március 9-én, szombaton a Rádió 1 kereskedelmi rádióval közös játékra hívja a Family Center a vásárlókat. Szerencsekereket pörgethetnek majd a rádióhallgatók, és ha helyesen elmondják a Rádió 1 szlogenjét, értékes nyereményekkel, akár több tízezer forint értékű vásárlási utalvánnyal lehetnek gazdagabbak. A részletekről a Vas Népében tájékoztatjuk majd olvasóinkat.

Nem először csatlakozott a kuponnapokhoz a Praktiker barkácsáruház. Ha a tavaszi kerti munkák vagy a kreatív lakberendezés kellékeit szereznék be a ruhaneműk, sportszerek mellé, nem kell a Family Centertől messze menniük.

Érdemes ezúttal is magukkal vinni a Vas Népe-kártyájukat a bevásárló körútra: ugyanis ha együtt mutatják fel a kártyát és a kupont, öt százalék extra kedvezményt érvényesíthetnek több üzletben, tehát még kedvezőbb áron vásárolhatnak.

A kedvezményre jogosító kuponokat a Vas Népében találják majd egy kuponfüzetben, és március 8-án, 9-én és 10-én használhatják fel – pénteken és szombaton 9-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig – az akcióban részt vevő boltokban, amelyek a következők: BLA-BLA, Líra könyv áruház, PLAYERSROOM, Family Ékszer, Retro Optika, STYL, Budmil, Coff eeshop Company, Praktiker, Gala-Sport, Hervis, STAGE, DM, DB Fave, Humanic, Mr. Big.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában