Kiváló dolgozók

2019.03.19. 07:00

A balesetmentes közlekedésért – Kitüntetéseket adtak át Sárváron

Az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. minden év márciusában megrendezi a központi társasági kitüntetési ünnepségét. Most Sárváron adták át a díjakat.

Lakosi Gabriella

Dömötör Ferenc (balra) 42 éve dolgozik a cégnél Fotó: Unger Tamás

Az ünnepségen kitüntetéseket, jubileumi jutalmakat, illetve az autóbusz-vezetők részére a balesetmentes közlekedésért járó díjakat is átadták a Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyében dolgozóknak. Az eseményen a körmendi Rázsó Imre Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjai adtak műsort.

Papp László, az ÉNYKK igazgatója beszédében egyebek mellett hangsúlyozta: a jó munkaerő napjainkban igencsak felértékelődött.

Dömötör Ferenc (balra) 42 éve dolgozik a cégnél Fotó: Unger Tamás

Két évtizede még csak a szakemberek állították, hogy a humán erőforrás felbecsülhetetlen, ma már ezt senki nem kérdőjelezné meg. Ezért is fontosak ezek az elismerések.

Az igazgató arról is beszélt, hogy hamarosan egy társaságba szerveződik a Volánbusz Zrt. és a hat regionális közlekedési központ. Hozzátette: ezt azt is jelenti, hogy jelenlegi státuszában valószínűleg most beszél utoljára, de várakozással tekint a jövőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában