Állásfoglalás

2019.03.04. 18:20

A Pro Savaria alapító elnöke elhatárolódik Molnár Miklós politikai megnyilvánulásaitól

Dr. Prugberger Emil, a Pro Savaria civil szervezet alapító és egykori elnöke arról tájékoztatta dr. Puskás Tivadar polgármestert, hogy elhatárolódik Molnár Miklós jelenlegi politikai megnyilvánulásaitól, Szombathely város közgyűlésén tanúsított állásfoglalásaitól.

VN

Fotó: Unger Tamás

Információink szerint dr. Prugberger Emil e-mailben közölte dr. Puskás Tivadar polgármesterrel a fentieket. Kérdésünkre a Pro Savaria Egyesület alapító elnöke – aki már két éve nem vállal tisztséget az egyesületben – megerősítette információinkat, ám azt nem kívánta kommentálni.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Pro Savaria színeiben politizáló Molnár Miklós alpolgármester a január 8-ai rendkívüli közgyűlésen a túlóratörvény tárgyalásának napirendre vételét lehetővé tevő szavazatával megalapozta az ellenzéki többséget. Ezt követően a Polgári Egyesület Szombathelyért lemondásra szólította fel a szombathelyi alpolgármestert. Mint írták: „Molnár Miklós elárulta a polgári értékrendet valló szombathelyi polgárokat, akiknek a bizalma így véglegesen és helyrehozhatatlanul megrendült benne.” Később dr. Puskás Tivadar megvonta az alpolgármesterre átruházott jogokat.

A legutóbbi közgyűlés után a Fidesz- KDNP szombathelyi közgyűlési frakciója azt írta közleményében: a szombathelyi közgyűlésben megvalósult Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor nagy közös álma, és létrejött a baloldali képviselők, Balassa Péter jobbikos és Molnár Miklós civil képviselő összefogásával a bevándorláspárti szivárványkoalíció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában