Az utánpótlás korosztályban is sikeresek

2019.03.07. 07:00

A régió legjobbjaként zárt a szombathelyi Lorigo TSE

Sikeresen szerepelt a Lorigo TSE a hétvégén tartott Nyugat -Magyarországi Területi Bajnokságon. A versenykönyves táncosok között és a szabadidős rangsorban is mindenkit maga mögé utasított az összesített eredmény alapján a szombathelyi egyesület.

VN

A nyugat-magyarországi versenyen valamennyi tánccsoportot maga mögé utasította a szombathelyi egyesület

Fotó: VN/Lorigo TSE

A szombathelyi klub versenytáncosai első nap 9 arany, 7 ezüst és 3 bronzéremmel zárták a bajnokságot, míg második nap, a szabadidős területi bajnokság keretében 6 arany, 2 ezüst, 1 bronz jutott a Lorigo TSE csapatának.

A múlt szombati megmérettetésen aranyérmet szerzett: gyerek II E standard és latin táncokban Lepsényi Gábor–Faludi Olívia, junior II E standard kategóriában Bálint Péter–Rozmán Vivien, Junior II.C korcsoportban standard és latin táncokban Tóth Zoltán–Kránitz Anna, junior II.B standard kategóriában Kovács Ádám–Faludi Eliza, ifjúsági C standard kategóriában Cziráki Bálint–Balogh Anna.

A nyugat-magyarországi versenyen valamennyi tánccsoportot maga mögé utasította a szombathelyi egyesület
Fotó: VN/Lorigo TSE

Ezüstéremmel zárt: junior I. E standard kategóriában Bene Nándor–Móritz Borbála, junior I D standard táncok kategóriában Tóth András–Ávár Kornélia. Utóbbi táncospár a latin táncoknál is remekelt, ott is második helyezést ért el. Ezüstérmet szerzett: junior II E standard kategóriában Simon Áron–Korn Vivien, míg a latin táncokban Bálint Péter–Rozmán Vivien. A felnőttek között standard és latin táncokban aranyérmesek: Gombkötő Balázs–Laskovics Petra. A szabadidős területi bajnokságon az utánpótlás korú táncosok latin formációval is indultak a versenyen, amellyel arany minősítést szereztek.

Aranyérmes: Gyerek I kezdő latin táncokban Timár Dániel – Boros Liza, gyerek II. haladó standard és latin táncokban Joó Csenger–Rába Rebeka, gyerek I középhaladó standard táncokban Rejtő Máté–Kánya Beáta, junior II. középhaladó standard és latin táncokban Román Krisztián–Gulyás Nadin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában