Hat évtized szolgálat

2019.03.20. 07:00

Az önkéntes tűzoltó-egyesületet 17 évig vezette

Szent Flórián-szoborral, virágcsokrokkal köszönték meg Zsigovits Józsefné munkáját az Őriszentpéteri Önkéntes Tűzoltó-egyesület tisztújító közgyűlésén. Az elnök asszony a mandátuma lejártával határozott úgy, hogy nem indul újra a posztért.

Vas Népe

Az egyesület tisztújító ülésén köszönték meg Zsigovits Józsefné munkáját Fotó: VN/művelődési ház

Az Őriszentpéteri Önkéntes Tűzoltó-egyesület tisztújító közgyűlésén köszöntötték Zsigovits Józsefnét: a tűzoltó-egyesület elnöke tizenhét éven át irányította az egyesületet, ám most átadja utódjának az elnöki teendőket. Kovács Balázs Zsolt alezredes méltatásában elmondta: az asszony elnöki tevékenysége alatt el­évülhetetlen sikereket ért el az egyesület számára.

Az egyesület tisztújító ülésén köszönték meg Zsigovits Józsefné munkáját Fotó: VN/művelődési ház

Vezetése alatt váltak önállóan beavatkozó tűzoltó-egyesületté, és ebben az időszakban újult meg a szertár, gyarapodtak új gépjárműfecskendővel. A közgyűlés végén a szakma elismeréseként hatvanesztendős tűzoltói elhivatottságát és az elnöki munkáját köszönték meg Szent Fló­rián-szoborral, virágcsokrokkal, ajándékkosárral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában