Szépségverseny

2019.04.01. 00:00

Ismerje meg és értékelje a régió Tündérszépeit!

Elkezdődött szépségversenyünk második, regionális fordulója, melyben Zala, Fejér, Veszprém és Vas hölgyeit halmozhatják el szívekkel olvasóink.

vaol.hu

Fotó: VN

Április elsejével tiszta lapot nyitunk több mint 3 millió forintos össznyereményért zajló Tündérszépek versenyünkben. És nem viccelünk: a második, regionális forduló tétje négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány és a továbbjutás 13 megye legjobbjai közé. Mától Zala, Fejér, Veszprém és Vas kiválasztott szépségeire voksolhatnak olvasóink a megszokott módon: szívekkel, és egy hölgyre egy e-mail-címről naponta egyszer.

Olvasóink szavának ezúttal is súlya van: minden megyéből az a szépség jut tovább az utolsó fordulóba, illetve veheti át a nyereményt, aki „földijei” közül a legmagasabb értékelést kapja. Az tehát biztos, hogy a fináléban is szerepelni fog vasi szépség – az a kérdés, hogy ki lesz az: Kertész Andrea, Koltai Kitti, Sipos Lucia vagy Maszlov Zsüliett.

Fotó: VN

Azok számára is van esély, akik az értékelések alapján nem kerülnek a legjobbak közé. Szakmai zsűrink ugyanis ezúttal is kiválaszt közülük egy továbbjutót, akit finalista társaihoz hasonlóan megillet a nyeremény is.

Hírportálunkon és napilapunkban továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, azonban ezúttal mától a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel értékelni április 16. éjfélig a vaol.hu/tunderszepek oldalon.

A legutóbbi módosításokat tartalmazó részletes játékszabályzat ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában