Szépségverseny

2019.03.26. 14:51

Lezárult a Tündérszépek megyei fordulója, íme a továbbjutók

Megszületett február óta tartó megyei szépségversenyünk első körének végeredménye. Április 1-től, a regionális döntőben, a szomszédos megyék hölgyeivel versenyeznek a mi szépségeink.

vaol.hu

Véget ért a 3 millió forintos össznyereményért zajló, három fordulós Tündérszépek versenyünk első, megyei fordulója. Olvasóink március 25. éjfélig értékelhették Vas megye szépségeit, rövid videós bemutatkozásuk és profi fotósaink által, stúdiókörülmények között készített fényképek alapján. Megyénkből 26 lány mérette meg magát az első körben, közülük hárman – Kertész Andrea, Koltai Kitti, Sipos Lucia – olvasóink értékelései alapján jutottak tovább a regionális fordulóba. Szerkesztőségünk szakmai zsűrije rajtuk kívül Maszlov Zsüliettnek adta meg a további versenyzés lehetőségét.

Kertész Andrea
Koltai Kitti
Sipos Lucia
Maszlov Zsüliett

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy megjelenésükkel napról napra szebbé tették hírportálunkat és olvasóink napját – a továbbjutóknak pedig ezúton is gratulálunk!

Az április 1-jén induló regionális fordulóban a Vas megyei lányok Zala, Fejér, és Veszprém megye Tündérszépeivel versenyeznek. Ahogy azt olvasóink február 18. óta megszokhatták, hírportálunkon és napilapunkban továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, azonban ezúttal április 1-től a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel értékelni április 16. éjfélig a vaol.hu/tunderszepek oldalon. Arra biztatjuk Olvasóinkat, hogy ezt tegyék is meg, hogy minél nagyobb eséllyel jussanak vasi lányok a harmadik fordulóba!

Április 1-ig átmenetileg ugyan nem lehet szívekkel ostromolni a hölgyeket, de addig sem hagyjuk olvasóinkat szépségek nélkül: az ország más megyéiből vendégszereplő lányok mutatkoznak be hírportálunkon és napilapunkban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában