Találkozó

2019.03.24. 15:04

Szombathelyen verődtek csapatba, majd elindultak világot látni a Fiat 500-asok és gazdáik

Tarka, vidám konvoj keltett feltűnést szombat délelőtt: az egyik szombathelyi hipermarket parkolójától indult 25 Fiat 500-tulajdonos, a sort egy 49 éves jármű vezette. Éppen csak megmutatták kisautóikat az Abért-tó partján a kamerának, aztán továbbgurultak.

Tóth Kata

Egy közös fotó az Abért-tónál

Fotó: Horváth Balázs

Egy nyereményórával kezdődött minden: posztolási versenyt hirdetett a Nuova Fiat 500 Klub Magyarország a Facebookon. Aki Fiat autót látott bárhol a világon, lefényképezte és feltöltötte, az sorsoláson vett részt. A szerencse a szombathelyi Sebestyén Gábornak kedvezett, aki nyereményét személyesen akarta átvenni Zundel Ritától, a klub képviselőjétől, aki Vas megyébe készült hosszú hétvégére márciusban.

Egy közös fotó az Abért-tónál
Fotók: Horváth Balázs

Szó szót követett, felmerült a találkozó ötlete más Fiatosokkal, végül megszervezték az 1. Nyugat-magyarországi Fiat 500-as gurulást. A 2007-ben kiadott új retró külsejű Fiat 500-asok, X, L és Abarth modellek is érkeztek – bájos külsejű fehér, meggyszínű, sárga, zöld „játékautók”. Hetven kilométert tettek meg estig az ikonikus márka barátai a Szombathely–Kőszeg–Rohonc–Bozsok–Szombathely útvonalon.

Baranyai Miklós és Baranyai-Kiss Alexandra is részt vettek a találkozón
Fiúkat, Benedeket is elhozták, aki szintén Fiat 500 tulajdonos, csak más méretben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában