sokféle fánk

2019.03.04. 08:00

Télűző mulatságot rendeztek Szentgotthárdon

Farsang szombatján ezúttal is megrendezte a város télűző farsangi mulatságát a Pannon Kapu Kulturális Egyesület.

Tersztyánszky Krisztina

Tűzoltó, unikornis, birodalmi harcos és legófigura is felvonult a szentgotthárdi farsangi mulatságon, amit immár hagyományszerűen szervezett a Pannon Kapu Kulturális Egyesület. A családi program igazi kikapcsolódást és feltöltődést hozott valamennyi résztvevő számára. A gyerekek a jelmezverseny mellett a játszósarokban találhattak szórakozási lehetőséget.

Fotó: Szendi Péter

A színházban megtartott jelmezversenyen ezúttal is nehéz dolga volt a Schreiner Vilmosné nyugalmazott iskolaigazgató által vezetett zsűrinek. A hercegnő, az unikornis és a birodalmi harcos mellett végül a legófigurát választották a legötletesebb jelmeznek.

A családbarát programban volt játszósarok, valamint Mutyi bohóc műsora és tinidiszkó is színesítette a vidám délutánt.

Tűzoltó, unikornis, birodalmi harcos és legófigura is felvonult a szentgotthárdi farsangi mulatságon, amit immár hagyományszerűen szervezett a Pannon Kapu Kulturális Egyesület. A családi program igazi kikapcsolódást és feltöltődést hozott valamennyi résztvevő számára. A gyerekek a jelmezverseny mellett a játszósarokban találhattak szórakozási lehetőséget. Fotó: Szendi Péter

 

Idén első alkalommal – ám hagyományteremtő szándékkal – fánksütő versenyt is hirdettek. A jelentkezők rózsafánkkal, szív- és hagyományos fánkokkal mérettek meg.

Fotó: Szendi Péter

A győztes végül egy sós, krumplis-tonhalas fánk lett, amelyhez a kukta fokhagymás-lilahagymás-szezámmagos szószt kínált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában