Megjelent a nő!

2019.04.26. 11:30

Divatbemutatót tartottak a szociális héten

Lippai Marianna és Ekler Luca volt a vendége a Találd meg magadban a nőt! című szociális héten megrendezett programnak, amely tegnap az Oladi ÁMK-ban volt, divatbemutatóval egybekötve.

Merklin Tímea

Lippai Marianna kislánya elvesztéséről, a gyászról, a talpra állásról és a blogjáról mesélt Fotó: Szendi Péter

A Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. fogyatékos embereket ellátó nappali foglalkoztatójának női kliensei mutattak be divatos öltözékeket. Örömmel léptek színpadra az „átváltozásukról” vetített film után, jól megtanulták a koreográfiát, hogyan kell bemutatni egy ruhát, az előnyeit. Tudták, mikor hova lépjenek, ringatták magukat a zenére, olykor integettek. A rendezvényt a Soroptimist Alapítvány támogatta. A Gergó Judit által nagy érzékenységgel vezetett műsor beszélgetésrészében Lippai Marianna mesélt a kislánya elvesztése utáni évekről, a gyászról, a talpra állásról, a blogjáról, amelynek írása közben „gyógyult”, és a publikációival sokaknak erőt adott. Amint mondta, prevencióként szeretné a világ elé tolni a gondolatait, hogy ne kelljen ahhoz tragédiának történnie, hogy szeressünk élni. Nemcsak a veszteség fájdalmának feldolgozásáról beszélt, hanem azokról a lelki nehézségekről is, amelyeket egy súlyos beteg gyermek édesanyja átél a világ negatív visszacsatolásai miatt.

 

Ekler Luca megosztotta történetét, hogyan lett parasportoló. Tudja, milyen nehéz az embernek elfogadnia önmagát. „Az eredményeim kiemelnek, de egy vagyok közületek, olyan vagyok, mint ti” – mondta a divatbemutató modelljeinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában