VN-rendezvény

2019.04.09. 07:00

Jelentkezzen a Vas Népe-állásbörzére!

A regionális és helyi vállalkozások, multinacionális cégek, munkaerő-közvetítők és tanácsadók még április 12-ig jelentkezhetnek kiállítóként a megye egyik legnagyobb álláskeresési fórumára, az 5. Vas Népe-állásbörzére.

VN

Kiállítóink és a munkalehetőséget keresők igényeire is szabtuk április 30-i, sportházbeli rendezvényünket: a részt vevő cégek megismerkedhetnek a frissdiplomásokkal, de gyakorlott szakemberekkel, munkahelyváltást fontolgatókkal is találkozhatnak. Standjuknál informálhatják őket álláslehetőségeikről, gyakornoki programjukról és az általuk képviselt vállalat profiljáról.

Hogyan fussunk neki az álláskeresésnek? Erre is választ kapunk a börzén
Fotó: VN-Archív/Szendi Péter

A helyszínen interjúkészítésre, tesztíratásra is lesz lehetőség. Az álláskeresők oldaláról pedig a tudatos karrierépítés nagyszerű terepe lehet börzénk, hiszen az érdeklődők személyesen találkozhatnak több kiállítóval, és tapasztalt fejvadászok, HR-esek oszthatják meg velük értékes tapasztalataikat. Például arról, hogy mely képességeiket érdemes erősíte­niük, vagy, hogy milyen idegen nyelvek ismeretét preferálja az adott cég. Érdemes lesz tehát szemezgetni a meghirdetett pozíciók között.

Az ajánlatok mellett karriersarokkal is készülünk, ahol tippeket adunk, hogyan érdemes felkutatni és elnyerni a megfelelő pozíciót. Addig is keressék a témához kapcsolódó cikkeinket a vaol.hu/allasborze oldalon. Akik kiállítóként vennének részt az április 30-i állásbörzén, azokat arra biztatjuk, jelentkezzenek április 12., péntekig a 06-20-266-1846-os telefonszámon, vagy e-mailben Németh Balázs megyei üzletszervezési vezetőnél a [email protected] címen. Partnereinknek a börzéhez készülő kiadványban és internetes oldalunkon is biztosítunk megjelenést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában