Elfogadta a képviselő-testület

2019.04.02. 15:00

Tulipántól erős emberekig – Programdömpinget hoz az év a jubiláló vasi városnak

A negyven­éves városi rangját ünneplő település számos programot tervez idénre, a rendezvényeket elfogadta a képviselő-testület, és forrást is biztosítanak a rendezésre.

Pajor András

A programsort a tulipánfesztivál nyitja

Fotó: VN-archív/SZP

Az állami ünnepnapok és a Trianoni kereszt felállítási napjának hivatalos önkormányzati ünnepe mellett a hagyományos helyi rendezvények sorát idén április 12. és 14. között a tulipánfesztivál nyitja. Azt remélik, ahogy tavaly, idén is igazi tavaszi, tulipánt bontó időjárásban lesz részük. Az alsósági tavaszi napok időpontja május 17. és 18., a fúvószenés kráterhangverseny pedig 19-én lesz. A dömölki napokat június 1-jén és 2-án rendezik, július 6-án az Ataru Taiko japándob-zene együttes ad kráterkoncertet.

A programsort a tulipánfesztivál nyitja
Fotó: VN-archív/SZP

Az izsákfai falunap július 13-án lesz, a Kemenesaljai Művelődési Központ által szervezett kiemelt helyi rendezvények sorát szeptember 13. és 15. között a sághegyi szüreti napok zárják. Ezek mellett még vagy harminc megszokott és új rendezvény lesz Celldömölkön, az éremgyűjtők országos cserenapjától a Magyarország erős embere országos bajnokság döntőjéig hosszú az eseménysor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában