Mielőtt lekésné!

2019.04.15. 07:00

Változások léptek életbe a menetrendekben

Kisebb változások léptek életbe az autóbusz-közlekedésben április második hetével – tájékoztatott az ÉNYKK.

Vas Népe

Több módosítást tett az ÉNYKK, érdemes rá figyelni

Fotó: VN Archív

Megszűnt a hajnali 5 óra 25 perckor induló jáki buszjárat Szombathelyről. Azért eljuthatunk Jákra kora reggel: az 5 óra 10 perckor Szentpéterfára induló busszal. Hamarabb indul Szentpéterfáról a reggeli busz Szombathelyre: az eddiginél 5 perccel korábban, már 5 óra 30 perckor indul a járat. Ez hozza majd a jáki utasokat is Szombathelyre, hiszen megszűnt az eddig 5 óra 49 perckor Jákról Szombathelyre közlekedő buszjárat. Az eddiginél öt perccel korábban indul a busz Dozmatról Szombathelyre: az új indulási idő 6 óra 13 perc.

Három perccel kevesebbet időzik Lukácsházán, a Postakocsi megállóhelynél a Velemből Szombathelyre tartó reggeli busz. A velemi indulás 6 óra 54 perc, a Postakocsitól 7 óra 13 perckor már indul tovább, Szombathelyre 7 óra 43 perckor érkezik.

Több módosítást tett az ÉNYKK, érdemes rá figyelni
Fotó: VN Archív

Az eddiginél öt perccel korábban indul a nemeskoltai busz: vasárnaptól péntekig közlekedik, már 5 óra 22 perckor indul Nemeskoltáról, 6 óra 10 perckor ér Szombathelyre.

Az eddiginél öt perccel korábban jár a gyanógeregyei reggeli buszjárat: 6 óra 10 perc helyett 6 óra 5 perckor indul és már 7 óra előtt Szombathelyre ér, egyébként hétfőtől szombatig közlekedik naponta.

Szombathelyre a körmendi busz az eddiginél öt perccel korábban indul: 5 óra 55 perckor. Szombatonként korábban indul Körmendre a busz: Nemesrempehollósról 4 óra 54 perckor, Döröskéről 4 óra 42 perckor, Gersekarátról 4 óra 31 perckor, Halogyról 4 óta 52 perckor.

A Sopron–Kőszeg–Szombathely vonalon a hétfőtől szombatig közlekedő kora reggeli járat továbbra is 5 óra 20 perckor indul Sopronból, de az eddiginél 5 perccel korábban, már 7 óra 20 perckor Szombathelyre ér.

A Celldömölk–Sümeg–Zala­egerszeg regionális autóbuszvonalon az eddiginél 5 perccel korábban indul a reggeli busz Celldömölkről munkanapokon: 6 óra 20 perc az indulás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában