Eredmények

2019.05.28. 11:06

A szombathelyi Energy Dance Team remekül helytállt a horvátországi világbajnokságon

Három csapattal képviseltük a várost, a több ezer táncost megmozgató rendezvényen, ahova a világ minden részéről érkeztek csapatok Fülöp-szigetektől Dél Afrikáig.

vaol.hu

Fotó: Energy Dance Team

A magyarországi előválogatón a zsűri a pontszámok alapján amatőr és profi mezőnybe kategórizálta a kvalifikált versenyszámokat. Az eredmények alapján mindhárom Energy-s produkció profi kategóriában szerzett versenyzési jogot a világbajnokságra!

Az Image és a Sassy az Urban Dance Styles a Hostage pedig a Kortárs Modern kategóriában képviselte egyedüli magyar csapatként a várost és az országot!

A kivétel nélkül színvonalas és népes mezőnyökben fantasztikus élmény volt a versenyzés.

Az elért eredmények a következők:

Kortárs Modern felnőtt csoport A’ kategória – Hostage 5.helyezés

Urban Dance Styles felnőtt csoport A’ kategória – Sassy 14. helyezés

Urban Dance Styles felnőtt formáció A’ kategória – Image 4. helyezés

A három produkció koreográfusa, Vörös Orsolya.

Fotó: Energy Dance Team

Úgy gondolom, az egyesület megítélése az idei versenyévadban szintet lépett, ez köszönhető a táncosaink folyamatos, intenzív fejlődésének, az eseményeknek, továbbképzéseknek, illetve a közösségünk egyre erősödő össztartásának.

Egyesületünk 15. jubileumi gálaműsora június 23-án, az Agora Sportházban kerül megrendezésre, ahova várunk minden kedves táncszeretőt! Nyáron pedig hip hop és jazz táborokban vehetnek részt az egyesület táncosai, illetve mindenki, aki ehhez a közösséghez szeretne tartozni. – mondta el Tóth Gábor, az egyesület vezetője.

Fotó: Energy Dance Team

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában